Zilele Tineretului Râmnicean propun un maraton de evenimente locale!

0
1732

Oganizațiile de tineret și voluntariat, cele profesionale, împreună cu tinerii din comunitatea râmniceană sunt invitați în săptămâna 12 – 18 august 2019 să ia parte la ZILELE TINERETULUI RÂMNICEAN, un maraton de evenimente în care fiecare organizație are posibilitatea de a-și înregistra activități / evenimente deschise comunității locale și participării tinerilor. Invitația este totodată deschisă și firmelor din Râmnicu Sărat care au posiblitatea de a desfășura activități de voluntariat corporatist, cu implicarea propriilor angajați.

În această perioadă asociațiile râmnicene au posibilitatea de a propune activități într-un centralizator, care în perioada 7/8 august vor fi făcute publice într-un material detaliat.

Inițiativa este lansată de municipalitate în scopul de a da viață și dinamism comunității în perioada Zilelor Orașului, eveniment anul, care în luna august se va desfășura în perioada 16 – 18.

Invitația de a propune activități, urmare a acestui anunț, este liberă tuturor râmnicenilor care vor să-și pună în valoare ideile / propunerile și își doresc totodată să le coordoneze!

Să dăm culoare Râmnicului, prin implicarea noastră, alături de tineri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here