GAL SUS RÂMNICUL LANSEAZĂ PRIMUL APEL DE SELECȚIE AL PROPUNERILOR DE PROIECTE LA 01 SEPTEMBRIE 2019!

0
727

Râmnicu Sărat este unul din primele 37 de municipii din România care vor implementa în perioada următoare o Strategie de Dezvoltare Locală prin mecanismul DLRC (Dezvoltare Locală plasată în Responsabilitatea Comunității), cu o finanțare de 5.700.000 Euro prin Programele POR (investiții în infrastructură: asfaltări, reabilitări, construcții noi), măsura 9  și POCU , măsura 5.1.(investiții în resursa umană)

Anul acesta, conform procedurii avizate de către MDRAP și MFE, primul apel de selecție a Fișelor de proiect se va realiza la data de 01 SEPTEMBRIE, în timp ce al doilea va avea loc pe 15 NOIEMBRIE.

În luna august, Grupul de Acțiune Locală va elabora Ghidurile Solicitantului pentru fiecare din cele două măsuri implicate și va trimite spre avizare către OIR și ADR procedurile.

Pirmul apel de proiecte se va derula pe o perioadă de 35 de zile, timp în care vor fi primite Fișele de proiecte aferente celor două măsuri direct către MDRAP și MFE, care după aprobarea acestora vor solicita viitorilor beneficiari încăracarea lor în sistemul MY SMIS. Apelurile de selecție vor fi încărcate pe platforma: www.galsusramnicul.ro.

Pentru mai multe detalii, până la lansarea primului apel, GAL SUS RÂMNICUL îi așteaptă pe toți cei interesați al sediul său: Primăria Rm. Sărat, camera 6, etaj 1.

Derularea efectivă a proiectelor se va realiza în perioada 2019 – 2022.

Lista completă a Grupurilor de Acțiune Locală a căror SDL au primit finanțare poate fi consultată aici: REZULTAT EVALUĂRI – GAL SUS RÂMNICUL, POZIȚIA 24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here