C.S.S. Rm. Sărat a aniversat 50 de ani de existență!

0
1859

Ziua de ieri a consemnat unul din cele mai emoționante evenimente petrecute în lumea sportului râmnicean, cu ocazia aniversării a 50 de ani de la fondarea Clubului Sportiv Școlar al C.N. Al. Vlahuță! Cu acest prilej, sportivi vechi și noi, glorii și jucători în activitate, locuitori ai Râmnicului sau oameni ce poartă Râmnicul în suflet în alte orașe din țară, au revenit pentru câteva ore în urbea natală, pentru a retrăi, prin viul grai al propriilor povestiri, clipe care au rămas vii în memoria celor care de-a lungul timpului au scris filele de istorie ale C.S.S.-ului.

De la 1969 și până în prezent, faptele au fost proiectate în sala de ședințe a primăriei, moment urmat de revenirea în sala de sport, printre zâmbete și istorii retrăite.

Toți cei care au fost prezenți la acest eveniment aniversar au primit din partea organizatorilor medalii și diplome. În semn de recunoștință pentru întreaga activitate depusă, Primarul municipiului, Sorin Cîrjan, a oferit gloriilor Râmnicului Diplome de Excelență!

Felicitări organizatorilor și la cât mai mulți ani, C.S.S. Râmnicu Sărat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here