ATCE Speranța Râmniceană – prima în România!

0
929

ATCE Speranța Râmniceană a reușit ieri să obțină finanțare, pe primul loc în grila evaluărilor, pentru componenta “Experiență Profională”, lansată în cadrul Corpului European de Solidaritate, la apelul Aprilie 2019.

Proiectul, care va fi demarat în lunile următoare, va consta în derularea a 8 stagii de Internship de către 8 tineri din Grecia, Spania, Italia și Polonia, pentru o perioadă de 6 luni, în Râmnicu Sărat, urmate de alte 6 luni în care tinerii din cele 4 țări vor fi angajați în structuri de economie socială înființate în Râmnicu Sărat.

Proiectul “SOCIAL ECONOMY AND EMPLOYMENT EVONOMY FOR YOUTH” este primul aprobat în România pe această măsură, obținând 72,50 puncte și o finanțare în valoare de 59.944,80 Euro.

ATCE Speranța Râmniceană este în prezent cea mai activă organizație de tineret din Râmnicu Sărat, având peste 30 de proiecte desfășurate în perioada 2009 – 2019 pentru societatea civilă râmniceană, majoritatea prin Programele Tineret în Acțiune, Erasmus Plus și, mai nou, Corpul European de Solidaritate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here