Asociația KARA DOG Râmnicu Sărat îi invită pe tineri, de mâine, într-o „aventură” unică!

0
1545

Asociatia Kara Dog Search & Rescue ne invită mâine, 20 iulie 2019, la prima activitate din cadrul proiectului „Tinerii buzoieni sprijină comunitatea în situații de urgență”, implementat în perioada 20 iulie 2019 – 15 septembrie 2019.

Proiectul are ca Scop: inițierea tinerilor în domeniul situațiilor de urgență și dezvoltarea aptitudinilor pentru o reacție adecvata în situații de calamități/dezastre și conlucrarea cu echipele de salvatori, fiind unul pilot în abordarea sa la nivel național.

Obiectivele proiectului:
1. Creșterea nivelului de informare pentru 20 de tineri din județul Buzău privind utilizarea câinilor de căutare – salvare în situații de urgență /calamitate naturală.

2. Dezvoltarea abilităților practice ale grupului țintă privind suportul câinilor utilitari în activitatea de căutare a victimelor în situații de urgență /calamitate naturală.

3. Dezvoltarea colaborării între tineri și echipele de salvatori pentru gestionarea cât mai eficientă a unor situații de urgență /calamitate naturală. Grupul țintă 20 de tineri buzoieni.

Parteneri în proiect sunt Asociatia de Tineret, Cultura și Educație Speranța Ramniceana și Crucea Roșie Română – Filiala Buzău.

Cerererile de inscriere pentru participarea în proiect se transmit la următoarele adrese de email: ilie.gabriel74@yahoo.com sau volodeamateevici@gmail.com.

Asociația KARA DOG Search & Rescue vă așteaptă alături!

#abilitățipractice #câinidecăutare #echipedesalvatori #tineriinformați #gestionămsituațiideurgență #câiniutilitari #colaborare

Proiectul este implementat cu sprijin financiar din partea Consiliului Județean Buzău în baza Legii 350/2005.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here