APLICĂ PENTRU A FI PARTE DIN LIGA STUDENȚILOR RÂMNICENI!

0
994

PRIMII 13 STUDENȚI AU APLICAT DEJA! ÎNSCRIERILE SUNT ABIA LA ÎNCEPUT!

#100 este numărul de ordine al studenților care potface parte din proiectul LIGA STUDENȚILOR RÂMNICENI – LIDERI PRIN SOLIDARITATE, derulat la Râmnicu Sărat prin intermediul Corpului European de Solidaritate.

Liga își propune să fie una din vocile importante ale comunității râmnicene în care deopotrivă, studenți și elevi în anul terminal de liceu, să coopereze în vederea atingerii unor idealuri comune.

LSR este prima astfel de structură din România!

Liga Studentilor Ramniceni va fi creata in scopul solidarizarii tuturor tinerilor stundeti din Ramnicu Sarat care activeaza in Universitatile din Romania si strainatate in vederea realizarii unui schimb de experiente si a implementarii unei agende de activitati care sa ii conecteze de viata comunitatii ramnicene, in jurul obiectivelor care li se aplica.

Provocarile cu care ne confruntam tin foarte mult de evolutia in mentalitate, cumularea eforturilor pentru a mentine contactul direct cu studentii si consultarea si implicarea acestora in mod continuu in relatia cu comunitatea locala, cu municipalitatea, institutiile si organizatiile.

OBIECTIVE
O1. Cresterea nivelului de responsabilitate civica si reprezentare a tinerilor din Ramnicu Sarat, cu varsta intre 18-30 de ani, aflati in perioada studentiei, in vederea crearii unei retele locale si nationale de studenti compusa din minim 100 de tineri, in vederea desfasurarii de activitati specifice de incluziune si promovare a solidaritatii, valorilor comunitatii, dezvoltarii sectorului comunitar, in Ramnicu Sarat, intr-o perioada de 12 luni.

O2. Cresterea nivelului de participare la viata democratica a 100 de studenti din Ramnicu Sarat prin desfasurarea de activitati tematice de consultare intre tineri si factori de decizie, racordare la viata comunitatii prin initiative promotoare ale solidaritatii, sustinerea unor activitati tematice de informare si constientizare cu privire la oportunitatile pe care tinerii studenti le au in dezvoltarea comunitatilor locale, in Ramnicu Sarat, intr-o perioada de 12 luni.

03. Cresterea nivelului de informare si constientizare a peste 300 de tineri din clasa a 12-a din cadrul institutiilor de invatamant liceal din Ramnicu Sarat cu privire la oportunitatile studentesti existente la nivel national, prin activitati specifice desfasurate in Ramnicu Sarat, intr-o perioada de 12 luni.

04. Cresterea nivelului de vizibilitate a imaginii Corpului European de Solidaritate si Comisiei Europene prin activitati specifice de promovare desfasurate de catre cei 30 de tineri din grupul tinta in Ramnicu Sarat, in Ramnicu Sarat, intr-o perioada de 12 luni.

05. Cresterea nivelului de solidaritate intre 100 de studenti ramniceni parte din institutiile de invatamant Universitar din Romania prin infiintarea si functionalizarea Ligii Studentilor Ramniceni, ca forma de dezvoltare a unei comunitati active studentesti, in Ramnicu Sarat, intr-o perioada de 12 luni.

APPLY:

Formular de Înscriere în LSR

LIKE:

Pagina de facebook – LIGA STUDENȚILOR RÂMNICENI – LSR 

JOIN:

Grupul de Facebook al LSR

Agenda activitățile pe care LSR le va desfășura în următoarele 12 luni este aceasta:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here