Expoziția „Râmnicu Sărat în Primul Război Mondial”

0
739

Având speranța că veți avea timp, în aceste zile de sărbătoare, pentru a poposi și pe pagina de facebook a Muzeului Municipal Râmnicu Sărat, postăm aici cele 14 planșe ale expoziției „Râmnicu Sărat în Primul Război Mondial”.

Astfel, dorim să vă mulțumim dumneavoastră, celor care ne-ați fost alături, online și la sediu, dar și colaboratorilor Muzeului, care ne-au fost de mare ajutor să aducem lucruri inedite în atenția comunității. Expoziția „Râmnicu Sărat în Primul Război Mondial” este una din cele două expoziții panotate itinerante, dedicate Centenarului Marii Uniri, lansate de către Muzeul Municipal în 2018. A fost vernisată la Muzeul Județean Buzău, pe 10 mai 2018, cu ocazia „Museum Fest”, prezentată râmnicenilor, în august, de „Zilele Râmnicului”, fiind găzduită, recent, la Palatul Administrativ.

Pentru perioada următoare există oportunitatea ca cele două expoziții să fie găzduite de unitățile de învățământ râmnicene și nu numai. Curând, planșele vor fi disponibile, cu o rezoluție mai bună, pe paginile web ale Muzeului Municipal Râmnicu Sărat și Primăriei Municipiului Râmnicu Sărat.

Drepturile de autor asupra expoziției și planșelor aparțin autorilor! În plus, drepturile asupra anumitor imagini și documente aparțin deținătorilor acestora și/sau creatorilor!

Marius Neculae – Director al Muzeului Municipal Râmnicu Sărat

EXPOZIȚIA FOTO, AICI: „Râmnicu Sărat în Primul Război Mondial”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here