Cupa Crăciunului la fotbal are un câștigător surpriză, echipa Blatiștii!

0
1752

Cupa Crăciunului la fotbal, organizată în Sala Municipală de Sport, în perioada 22-23 decembrie a adunat la start un număr record de echipe, 24, care împărțite în 6 grupe au disputat mai bine de 50 de jocuri până a-și afla câștigătoarea.

În componență, echipele au aliniat toată „spuma” fotbalului râmnicean, jucători în activitate, precum și glorii care au ales să fie parte din spectacol. Jocurile au fost deosebit de disputate, atât în faza grupelor cât mai ales în fazele finale au adus între ultimele 4 echipe, două favorite certe, care în final, după un joc spectaculos în semifinala directă, au pierdut dramatic atât finala mică, cât și finala mare a întrecerii. Marii câștigători au fost BLATIȘTII care au întrecut în finală cu scorul de 4-2 echipa VALMAN și FC ZOIȚA, care a întrecut în finala mică ONIXUL, cu scorul de 5-2. În sferturile de finală s-au mai calificat echipele: IFTRONIX, învinsă la penalty-uri, VIITORUL RUBLA, ACADEMICA ZP și MASCAȚII.

La festivitatea de premiere au luat parte Primarul, Sorin Cîrjan, precum și Președintele FORTES, Volodea Mateevici, care au acordat următoarele premii:

– Jucatorul turneului si al finalei: Pădineanu Ionuț
– Cel mai tehnic jucator: Ionut Roman
– Cel mai bun portar: Sorin Barbu
– Cel mai bun fundas: Catalin Pastrama
– Golgeter: Cernea Ionut
– Arbitru: Done Catalin
– Medic: Dumitrescu Silviu.

Le muțumim tuturor echipelor participante pentru fair-play-ul și spiritul de care au dat dovada și sperăm că și anul viitor ne vom putea bucura împreună de o nouă întrecere sportivă de același nivel

Florin Ceparu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here