Donează pentru Anastasia, o campanie ce reUNEȘTE întreaga comunitate râmniceană!

0
1315

Modul în care campania umanitară DONEAZĂ PENTRU ANASTASIA evoluează oferă speranțe celor care zi de îi sunt alături micuței. În urnele de colectare sau în contul special deschis, din ce în ce mai mulți râmniceni aleg zilnic să doneze, oferind un strop de speranță și un gând bun de care Anastasia are mare nevoie.

Voluntarii implicați, alături de părinții micuței, au lansat și o pagină de facebook, DONEAZĂ PENTRU ANASTASIA, în scopul de a-i ține la curent în mod continuu pe cei interesați de modul în care starea de sănătate a Anastasiei evoluează, precum și pentru a promova un apel care cu siguranță nu își va găsi finalitatea anul acesta.

De apreciat, că echipa voluntarilor s-a extins considerabil odată cu o serie de acțiuni realizate de „Grupul mamelor din Râmnicu Sărat”, care duminică au organizat o expoziție cu scop caritabil în cadrul Centrului Cultural „Florica Critoforeanu”, activitate care va fi repetată până la sărbătoarea Crăciunului. De asemenea și Spectacolul de Crăciun al Centrului Cultural a fost dedicat susținerii cauzei fetiței.

Astfel de gesturi, de ajutorare, compasiune și mobilizare în susținerea unor cauze ce au în mijlocul lor semeni, în special copiIi, merită cu fiecare ocazie, o mare atenție!

În numele inițiatorilor campaniei, le mulțumim tuturor celor care s-au alăturat, celor care au donat, voluntarilor și râmnicenilor care sunt cu sufletul alături de Anastasia.

Florin Ceparu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here