Alexandru TUDOR, premiat la trei secțiuni la GALA CAMPIONILOR 2018

0
2272

În Râmnicu Sărat se nasc campioni!

Alexandru TUDOR, cunoscut în rândul apropiaților drept TAM, este cu siguranță unul dintre sportivii cu care Râmnicu Sărat se mândrește și care în ultimii ani, prin propriile forțe și fonduri a reușit o ascensiune de apreciat în lumea motociclismului românesc. Ca urmare, anul 2018 a reprezentat apogeul, Alexandru terminând pe locul 2 la Endurocros clasa QUAD PRO, locul 2 la Motocros clasa QUAD și pe locul al treilea la Enduro, clasa QUAD PRO.

Alexandru Tudor a fost unul dintre cei mai premiați sportivi la GALA CAMPIONILOR organizată de Federația Română de Motociclism la Arad, în data de 8 decembrie, aici unde sportivul nostru a primit distincțiile cuvenite într-un mediu ceremonios.

În numele comunității râmnicene îi transmitem felicitări și aprecieri pentru munca depusă și pentru modul în care reușește să ducă mai departe imaginea Municipiului Râmnicu Sărat peste tot în țară cu ocazia întrecerilor sportive.

De asemenea îi urăm mult succes în noul sezon competițional, în care sperăm să își propună cel puțin rezultatele din prezentul sezon!

Bravo, Alexandru! 👏

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here