CSM RM SARAT SE CALIFICA EN-FANFARE, PENTRU PRIMA DATĂ, LA TURNEUL FINAL al Trofeului „Gheorghe Ene”

0
1814

Dupa ce a castigat Etapa Judeteana a Trofeului „Gheorghe Ene”, in urma unei victorii la scor in finala, 5-0, in fata LPS Buzau, grupa de copii 2010 a Clubului Sportiv Municipal Ramnicu Sarat pregatita de Ionut Ilie a reprezentat judetul Buzau la Etapa Zonala care s-a desfasurat la sfarsitul acestei saptamani la Pitesti.

Ramnicenii au fost repartizati intr-o grupa cu alte 3 castigatoare ale Fazei Judetene, CSS Alexandria, FC Arges, respectiv ACS Toader Ploiesti.

Si de aceasta data, parcursul micutilor pregatiti de Ionut Ilie a fost ireprosabil, victorii in primele doua partide, 4-0 cu CSS Alexandria si 3-0 cu ACS Toader Ploiesti, acestia urmand sa dispute astfel meciul decisiv pentru calificare impotriva celor de la FC Arges si nu aveau nevoie decat de minim un rezultat de egalitate ca sa se califice in primele 8 echipe ale tarii. Acest lucru s-a si intamplat, jucatorii CSM-ului terminand la egalitate, scor 2-2, partida impotriva gazdelor de la Pitesti, cele doua goluri fiind practic singurele incasate de ei.

Astfel, cu 7 puncte din 3 partide si un golaveraj de 9-2, CSM-ul se califica la Turneul Final ce se va disputa in perioada 14-16 decembrie, locatia urmand a fi stabilita in cursul saptamanii viitoare la sediul Federatia Romane de Fotbal.

Tinem, pe aceasta cale, sa-i felicitam pe jucatorii antrenorului Ionut Ilie, sa le tinem pumnii si, de ce nu, sa le fim aproape la Turneul Final, acolo unde CSM-ul se va infrunta cu cele mai bune sapte echipe ale tarii.

Lot de jucatori:

Ilie Ayan, Andrei Rares, Minea Andrei, Pana Vlad, Moldoveanu Ninel, Grigore Yanis, Dumitru Mihai, Stanciu Denis, Stoean Alberto, Pisau Alex, Magureanu Vladut, Ghita Robert, Padineanu Robert, Anghel David.

Antrenor: Ionut Ilie

Articol de: Iulian Grigoras

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here