CSM, înfrângere dramatică la Fălticeni în minutul 90

0
602

Râmnicenii pierd în mod nemeritat la una din ultimele faze ale jocului la Fălticeni, scor 0-1, după un joc în care ambele echipe și-au creat ocazii încă din primele minute, cea mai mare dintre acestea fiind ratată de Burghelea în urma unei faze pornite din zona careului de 6 metri a CSM-ului.

De remarcat faptul că suprafața de joc a ridicat probleme ambelor echipe, terenul “Tineretului” fiind la începutul partidei eliberat de zăpadă doar pe jumătate din suprafața sa. Astfel, în cea de-a doua repriză, pe fondul organizării defensive în zona “albă” a terenului, CSM-ul s-a apărat exact, având câteva acțiuni ofensive prin Bobe și Vintilă, căpitanul CSM-ului de astăzi, inexacte însă la finalizare. În minutul 90 însă, la una din ultimele faze, centrarea venită din zona laterală stânga de atac a Fălticeniului este reluată în plasă printr-o atingere de finețe de către decarul gazdelor.

Ca urmare a acestui rezultat, Râmnicul termină turul pe locul al 12-lea, returul anunțându-se deja unul de foc, în lupta pentru menținerea echipei în liga a III-a.

CSM, astăzi:

Ceparu, Chivu, Croitoru, Tîrîlă, Sava, Roșca, Cîrjan, Bodoc, Burghelea, Vintilă, Bobe. Au mai jucat: Mihalache, Crețu

Rezerve: Mihăescu, Andreiu, Ignat, Dragomir.

Antrenori: Marius Tîrîlă, Sorin Bodoc, Viorel Bodan. Delegat: Iulian Grigoraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here