Drumul de la nepăsare la implicare!

0
1156

Precum unii râmniceni, la rândul meu, și eu am fost tipul de persoană ce nu se implica în activitățile comunității și ale tinerilor. Mentalitatea mea s-a schimbat complet în momentul în care am văzut pe anumite site-uri de socializare poze și postări cu grupuri de tineri ce făceau activități de voluntariat. Am rămas plăcut impresionată de faptul că acei copii, as putea spune, se pot implica pentru a schimba atât mentalitatea învechită pe care o are un număr destul de mare de oameni, cât și pentru a produce o schimbare de lungă durată asupra orașului nostru. Ușor, ușor m-am alăturat și eu acestui grup. Așa am ajuns eu sa trec de la o persoană nepăsătoare la una care se implică.

Își doresc dar totusi raman nepăsători
În orașul nostru mulți oameni au anumite cereri cu privire la punerea în mișcare a unor lucruri iar atunci când văd ca unele nu se iau în considerare rămân dezamăgite. De ce nu se implică? O simplă întrebare…

„De ce nu se implică?”. Li se pare o chestie copilărească ceea ce noi, voluntarii, facem… asta ziceam mai sus prin „mentalitatea învechită”.

Roxana Serea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here