Strategia de Tineret a Râmnicului în fața primelor consultări

0
820

Nu mai puțin de 14 consultări vor fundamenta Strategia de Tineret a Municipiului Râmnicu Sărat. Primele două planificate a se desfășura la finalul acestei luni vor avea următoarea structură:

A1 – Conferință publică „SUSRamnicul – viziunea unei comunități în care tinerii contează” – 100 de participanți – 80 de tineri (20 cu oportunități reduse) și 20 de factori de decizie – Metoda Open Space Technology.

A2 – Conferință- “Sectorul de tineret în drum spre reformă în Râmnicu Sărat” – 80 de participanți – 60 de tineri (5 O.R) și 20 de F.D. – Metoda Open Space Technology.

Consultările vor implica tineri cu vârsta de peste 14 ani din toate unitățile de învățământ râmnicene, studenți în colaborare cu factori de decizie relevanți. În așteptarea activităților, în această perioadă la nivelul municipalității au fost demarate deja procedurile de achiziționare a unor materiale de vizibilitate, tricouri, ghiozdane, precum și a platformei www.susramnicul.ro.

Participanții la cele două prime consultări vor primi Certificate Youthpass în timp ce rezultatele dezbaterilor vor fi consemnate spre a contura imaginea de context a situației tinerilor din Municipiu, ca parte integrantă în strategia ce va fi elaborate anul viitor.

Lansăm cu această ocazie invitația la implicare și consultare tinerilor râmniceni precum și cadrelor didactice de a fi parte din activități și a primi cu deschidere inițiativele proiectului, de a participa și colabora în vederea realizării unei radiografii corecte a situației sectorului de tineret din comunitate și totodată pentru a ne face cu toții vocea și propunerilor cunoscute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here